BI

Onze naam is ons programma: wij herkennen onze zoektocht naar zingeving en innerlijke verdieping bij anderen van nu en vroeger. Met name Christus is voor ons een inspirator, die nog steeds bezielt. Niet alleen maatschappelijk betrokken, maar in de ‘binnenkant’ van het leven zoekend naar wat mensen verbindt vanuit een totale openheid voor al wat is. Geen dogma’s maar levensvragen.

De droom van die jonge joodse man uit Nazareth is nog steeds springlevend. Dat ideaal, wat ook buiten de kerken weerklinkt, blijft uitdagen. Daar hoort iedereen bij. Ieder mens heeft een drang om in vrijheid betekenis te geven aan zijn leven en is daar ook zelf verantwoordelijk voor. Wij zijn allemaal onderweg en, zoals Hij zei: ‘mensen van de weg’.

De werkgroep Bezinning & Inspiratie van de Protestantse Gemeente Twello en HH. Franciscus en Clara parochie heeft een gevarieerd aanbod aan bijeenkomsten rondom actuele thema's. Het hoogtepunt is vaak het met elkaar delen van hoop en vertrouwen, waarbij we twijfel en angst ook durven benoemen. Bij elkaar om jezelf en een ander van dienst te kunnen zijn. Samen op zoek naar het M(m)ysterie van het leven.

De werkgroep hoopt op uw deelname en wenst u leerzame en inspirerende bijeenkomsten toe!

Klik hier voor het volledige programma B&I seizoen 2017-2018

Klik hier voor het jaarverslag B&I seizoen 2016-2017