ouderen.jpg

Concert 200 jarig Meere-orgel

Datum: vrijdag 22 november 2019 20:00

Locatie: Dorpskerk

Op donderdag 14 november 2019 viert het Meere-orgel van de Dorpskerk zijn verjaardag. In 1819 werd het orgel op deze datum in gebruik genomen en het instrument was een geschenk van Freule Coenradia Wilhelmina, Baronesse van Reede tot Parkeler, bewoonster van het gelijknamige landgoed ten noorden van Twello.

Wij willen deze verjaardag vieren met een concert op vrijdag 22 november. Orgelmaker Reil zal aanwezig zijn om over ons prachtige Meere-orgel te vertellen. Naast samenzang zal er ook geïmproviseerd worden en zullen er solowerken klinken die de bijzondere klanken van ons mooie orgel laten horen. Noteer 22 november alvast in uw agenda. Het begint om 20.00 uur.
Alle gemeenteleden en orgelliefhebbers uit de gemeente Voorst zijn van harte welkom

Dorpsstraat 10, 7391 DD Twello, Nederland

Kaart