kruis.jpg

Rommelmarkt Dorpskerk 13 april 2019

De rommelmarktcommissie heeft inmiddels de draad weer opgepakt. De eerste vergadering heeft inmiddels plaatsgevonden en u heeft via lokale bladen en het Dorpskerk-nieuws vast al van ons gehoord.

Vanaf 19 januari 2019 heeft de familie Winterman weer ruimte voor ons beschikbaar gesteld waar wij de goederen kunnen inzamelen en opslaan. Wij bedanken de familie Winterman daar heel hartelijk voor.

De rommelmarkt wordt gehouden op zaterdag 13 april van 09.00 tot 14.00 uur.
Vanaf 19 januari kunnen er weer wekelijks goederen bij u worden afgehaald. U kunt hiervoor de heer Bresser bellen (06-21444809) of de heer Bokdam (06-81568362).
Ook kunt u iedere zaterdag t/m 6 april tussen 09.00 en 12.00 uur zelf goederen brengen bij de familie Winterman, Voordersteeg 12 in Twello.
Bent u in uw omgeving op de hoogte van plannen om een woning te ontruimen? Neem dan contact op met de heren Bresser/Bokdam.

De “vaste” medewerkers van de rommelmarkt en de dames die de lekkerste cakes, koeken en taarten maken, zullen ruim van tevoren weer worden benaderd. Spontane aanmeldingen hiervoor zijn uiteraard ook meer dan welkom. Noteert u dus behalve zaterdag 13 ook vrijdag 12 april in uw agenda voor de rommelmarkt?

Kijk eens in en om uw huis naar spullen die u voor dit doel wil en kunt missen. Denk aan de mooie lamp die op zolder staat te verstoffen of dat koffiezetapparaat. Of speelgoed, boeken, puzzels, potten en pannen, glaswerk, kleding (niet versleten), kussens en dekens, (tuin)gereedschap, grasmaaier, tuinstoelen, fietsen etc. Maar .... dit jaar willen we ook een aantal dingen niet. Wij accepteren geen bankstellen, Ikea kasten, kasten die uit elkaar gehaald zijn of moeten worden, groot meubilair dat versleten is. Als wij komen om goederen bij u op te halen dan beslissen we op dat moment of we het meenemen of niet. We nemen alleen zaken mee die verkoopbaar zijn en waar dus andere mensen echt blij van worden!

de Rommelmarktcommissie