tekst.jpg

Kinderkerstviering

Datum: 24 december 2019 19:00

Locatie: Dorpskerk

Geen Kerstwandeling dit jaar, maar wat is er dan wel? Net als vanouds is er weer een KinderKerstviering! Met het bekende verhaal over Maria, Jozef, herders en engelen. Maar: dan wel op een manier zoals we nog niet eerder hebben gedaan! Het belooft een verrassend en interactief verhaal te worden, geschikt voor (heel) jong en oud. Ook gaan we samen een aantal bekende en mooie kerstliederen zingen.

Kerstplein

Buiten naast de kerk zorgen we voor een Kerstplein in een gezellige kerstsfeer. Om vóór de viering alvast in de kerstsfeer te komen en na de viering nog even na te genieten. Denk aan: kerstlichtje maken, een vuurkorf, broodje roosteren, koffie, thee, glühwein ……

Alles op een rijtje:

Wanneer? dinsdag 24 december
Waar? Dorpskerk Twello
Hoe laat? viering om 19.00 uur
Kerstplein van 18.30-19.00 uur en vanaf ± 20.00 uur
Voor wie? voor alle kinderen van de basisschool, samen met hun ouders, grootouders, broers en zussen, ooms en tantes, buren, vrienden, enz.

Komen jullie/komt u ook?

Groetjes, Willemien Toonen en Jojanneke Voorthuis