bijbel.jpg

Kerstnachtdienst, ds. E. Rijks

Datum: 24 december 2019 22:00

Locatie: Dorpskerk

Het thema van de dienst van Kerstnacht, dinsdag 24 december om 22.00 uur, is: En het gebeurde...

In de Nieuwe Bijbelvertaling herken je het niet meer, maar in het Kerstevangelie van Lucas 2 wordt in het Grieks een paar keer hetzelfde woord gebruikt. Dat woord kun je vertalen met ‘het geschiedde’ of ‘het gebeurde’. In de nacht van de geboorte van Jezus waren er een paar mensen betrokken: Maria, Jozef en de herders. Het gebeurde hen, het overkwam hen. Zo zijn er veel dingen die ons overkomen. Net zoals de hoofdrolspelers in dit verhaal reageren we verschillend op wat ons overkomt. Wat doet het met jou als je stilstaat bij de geboorte van Jezus Christus? In deze dienst zal de cantorij onder leiding van Henk Noordman ons begeleiden.

ds. Emma Rijks

Meekijken

U kunt deze dienst hier live meekijken.

geen kindernevendienst
H. Noordman