bijbelstudie.jpg

Gebedsgroep Jouw Verhaal

Gespreks-gebedsgroepen
Datum: dinsdag 11 juni 2019 13:00

Locatie: Irene

Hebt u dat ook vaak? Je maakt iets mee, ziet iets gebeuren of hebt iets gehoord wat je graag wilt doorvertellen. Over dingen die je hebt meegemaakt in je huis of in het dorp. Je wilt ze vertellen aan de buurvrouw, huisgenoten of wie het maar horen wil. Soms is het verlangen zo groot dat je dat belangrijke verhaal aan de muren kwijt wilt.

En verhalen delen is precies wat we zijn gaan doen in de gebedsgroep ‘jouw verhaal’: elkaar en God onze verhalen vertellen. En uit onze verhalen komen als vanzelf de vragen die we hebben. Over ons, over anderen, over ons dorp. Ook deze vragen stellen we aan elkaar en aan God. We doen dit vanuit het geloof dat Hij ons hoort en vaak onze vragen beantwoordt.

Wil je meedoen? Je bent van harte welkom in Irene op de dinsdagen 11 en 25 juni, 9 en 23 juli van 13.00-14.00 uur. Natuurlijk kunnen we schuiven met data en tijden als je dat beter uitkomt. Je kunt ook een mailtje met gebedspunten sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., dan nemen wij dat mee in onze gebeden

Hartelijke groet, Henk-Jan Gosseling, Gerit Moll

 

 

Adres
Dorpsstraat 10, 7391 DD Twello, Nederland

 

Kaart